We source the best products for you. 

Shaorma

Carne shaorma

Ai nevoie de cea mai buna carne pentru shaorma in unitatea ta din domeniul HoReCa? Niciun cuvant in plus! Descopera produsele de mai jos si alege carnea perfecta pentru afacerea ta!

Pentru mai multe detalii privind orice tip de carne de shaorma, poti afla mai multe accesand pagina de detalii aferenta fiecarui produs sau ne poti contacta la numarul de telefon disponibil aici.

Shaorma rotisata de vita

Shaorma rotisata de pui

Shaorma Mix 1

Shaorma Mix 4

Shaorma Piept 100%

Shaorma Bucuresti

Shaorma Pulpa 100%

Shaorma Izmir

Shaorma Elite

Shaorma Premium

4 motive pentru care sa alegi carne shaorma furnizata de Cinar Distribution

  • Peste 1000 de clienti la nivel national se bucura de produsele si serviciile noastre, in special de selectia Cinar Distribution de carne pentru shaorma, carne kebab sau carne doner, dupa caz. Cu peste 100 de produse in portofoliul general de distribuitor, vei gasi cu siguranta toate cele necesare pentru afacerea ta HoReCa sau Retail – nu doar carne de shaorma;
  • Avem 14 ani de experienta in domeniul distributiei de produse fast food – de la carne pentru kebab la carne doner, shaorma, cartofi prajiti, precum si prajituri cu specific turcesc. Volumul portofoliului de produse atrage priviri, dar gustul acestora ne garanteaza colaborari de succes!
  • Avem peste 20 de producatori parteneri care au fost atent selectati de catre echipa noastra de specialisti. Niciun tip de carne shaorma nu va trece pragul afacerii tale pana nu trece de testele si verificarile noastre. Fie ca este vorba despre carne kebab sau doner, criteriile noastre de calitate trebuie respectate!


Prepari doner, kebab sau shaorma – carne de calitate superioara doar aici gasesti!


ro_RORomanian