We source the best products for you. 

Prajituri congelate

 

Ai nevoie de cele mai bune prajituri congelate in unitatea ta, fie aceasta HoReCa sau retail? Niciun cuvant in plus! Descopera selectia noastra de prajituri inghetate, de la mousse cu ciocolata la baklava cheese cake si kadayif cream – singurele prajituri necesare pentru a uimi papilele gustative ale clientilor tai!

Cinar Distribution nu este doar un distribuitor prajituri congelate! Putem pune la dispozitia colaboratorilor nostri intreaga suita de produse necesare unei unitati fast food – carne, sosuri, cartofi congelati, precum si produse semipreparate.

Totusi, daca afacerii tale ii lipseste doar ceva dulce, te poti baza pe produsele din aceasta pagina!

Red Velvet Cake

Coconut Cake

Caramel Cake

Oreo Red Velvet Cake

Belgian Chocolate Cake

Prajituri congelate – HoReCa sau Retail, poti apela oricand la Cinar Distribution!

Gama noastra de prajituri congelate este conceputa special pentru unitatile de tip HoReCa in care cererea pentru asemenea preparate este putin spus variabila. Acesta este si motivul principal pentru care esti nevoit sa achizitionezi prajituri inghetate. Totusi, nu trebuie sa te ingrijorezi – gustul prajiturilor noastre nu este afectat deloc de acest proces!

Astfel, clientii tai se vor putea bucura de clasicul mousse cu ciocolata, dar si de traditionalele baklava cheese cake si kadayif cream oricand doresc! Tot ce trebuie tu sa faci este sa incepi colaborarea cu Cinar Distribution chiar astazi!

Fiecare produs din lista de mai sus este atent selectionat de catre echipa noastra de experti, asigurandu-ti astfel faptul ca orice achizitie Cinar este insotita de garantia atat a calitatii, cat si a pretului avantajos. Tarifele noastre sunt corecte – suntem de parere ca evolutia partenerilor nostri inseamna, practic, evolutia Cinar Distribution.

Prin urmare, pe langa prajituri congelate si produse de top, iti putem oferi si consultanta in privinta dezvoltarii afacerii tale, fie acestea din domeniul HoReCa!

ro_RORomanian