We source the best products for you. 

Cartofi

Cartofi congelati

Ai nevoie de cei mai buni cartofi congelati pentru unitatea ta din domeniul HoReCa? Niciun cuvant in plus! Descopera gama de cartofi preprajiti si congelati de mai jos si aprovizioneaza-ti afacerea!

Pentru mai multe detalii privind tipurile de cartofi congelati disponibile in oferta Cinar Distribution, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon disponibil in pagina de contact a website-ului.

 

Cartofi Coating Crunch

Cartofi 6x6

Cartofi 10x10

Cartofi Dipper

Cartofi Wedges

               Fast food fara cartofi congelati, preprajiti si gata de actiune? Imposibil!

Cand se pune problema preparatelor fast food, fie in HoReCa sau in retail, trebuie sa stii de unde poti achizitiona cei mai buni si mai gustosi cartofi congelati. Totodata, se pune si problema varietatii! Tocmai din acest motiv, Cinar Distribution iti poate oferi atat cartofi pai congelati, cat si cartofi dipper si wedges – pentru a-ti putea multumi fiecare client in parte!

Cartofi congelati – pret corect: combinatia perfecta!

Vorbind de combinatii perfecte, nu uita ca rar poti achizitiona cartofi preprajiti si congelati fara un sos corespunzator, dupa cum s-ar spune. Din fericire, Cinar Distribution le are pe ambele in oferta sa. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi produsele care se potrivesc cel mai bine cu afacerea ta – avem cartofi wedges congelati pentru unitatile HoReCa cu profil specific, precum si cartofi congelati traditionali, pe langa sosurile clasice si specialitati.

               Alege Cinar Distribution – alege produse de top selectionate atent de catre echipa noastra de specialisti!

Fie ca se pune problema aprovizionarii cu sosuri, carne sau cartofi congelati, poti avea incredere in cel mai mare distribuitor de Doner Kebap din Romania!

ro_RORomanian