We source the best products for you. 

Semipreparate congelate

Ai nevoie de cele mai bune semipreparate congelate in unitatea ta, fie aceasta HoReCa sau Retail? Niciun cuvant in plus! Cinar Distribution iti pune la dispozitie produse semipreparate din carne de care orice fast food sau afacere cu specific are nevoie.

Produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra de experti, asigurandu-ne astfel ca producatorii cu care colaboram se ridica la nivelul asteptarilor noastre!

Burger de pui

Strips de pui

Snitel de pui

Aripioare de pui
crispy

Falafel cu susan

Nuggets de pui

Descopera oferta de produse semipreparate congelate Cinar Distribution!

Burger, fingers, snitel si aripioare de pui, pe langa traditionalul falafel cu susan marca Cinar Distribution – poti beneficia de toate aceste semipreparate congelate prin intermediul unei simple colaborari cu cel mai mare distribuitor de Doner Kebap din Romania!

Toate produsele mentionate sunt realizate in conformitate cu standardele Uniunii Europene, aspect verificat si confirmat de catre echipa noastra de experti.

Echipa Cinar este de parere ca propria dezvoltare este strans legata de evolutia fiecarui partener. Prin urmare, o colaborare cu Cinar Distribution reprezinta gasirea unui partener de incredere cu care poti sa mergi fara griji pe drumul spre succes!

Alege produse semipreparate congelate de top si garanteaza succesul afacerii tale pe termen lung!

Pentru mai multe detalii sau informatii legate de produsele noastre semipreparate, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon sau adresa de email afisata in pagina de contact a acestui website.

ro_RORomanian