We source the best products for you. 

Divizii

Participam activ la dezvoltarea afacerilor clientilor nostri, indiferent ca sunt in domeniul HoReCa sau din retail. 

Tocmai de aceea, pe langa diversitatea gamei de produse distribuite, calitatea acestora, dar si promptitudinea, plus flexibilitatea de care clientii nostri au parte, ne implicam activ prin oferirea de consultanta necesara dezvoltarii afacerilor acestora.

Totul pentru ca succesul afacerilor clientilor nostri inseamna si succesul nostru si credem in parteneriate oneste, serioase si durabile.

Ai o afacere intr-unul dintre domeniile pe care suntem pregatiti sa le sustinem spre dezvoltare?

Fast Food si HoReCa

Divizia HoReCa cuprinde peste 100 de produse premium, alese de la cei mai buni producatori nationali si internationali, in urma studiilor efectuate pe piata de consum, gusturile si nevoile clientilor afacerilor din domeniu.

De la oportunitate si idee pana la consultanta in vederea dezvoltarii, cresterii vanzarilor si a gradului de fidelitate al clientilor, de la alimente de baza pana la instrumentar si accesorii de bucatarie, suntem aici pentru tine si afacerea ta.
Fie ca detii un mic fast food, sau un restaurant de cartier, fie ca ai o cafenea, un restaurant de top, o firma de catering sau un lant de restaurante, fie ca ai o pensiune sau un hotel, suntem aici pentru tine, pentru clientii tai si pentru ca afacerea ta sa se dezvolte la maximum, sustenabil si profitabil.

Retail international IKA

Portofoliul nostru de produse se adreseaza marilor jucatori de pe piata de retail modern, datorita faptului ca intelegem piata de consum si intelegem nevoile si dorintele actuale ale clientilor, adaptandu-ne continuu la ele.

Echipa noastra de consultanti este experimentata in colaborarea cu marile lanturi de magazine si este aici pentru orice afacere din domeniul comertului alimentar.

Retail traditional

Indiferent ca vorbim de un magazin de cartier sau un lant de supermarketuri locale, gama noastra de produse, alaturi de experienta noastra, te pot ajuta sa iti cresti afacerea prin dezvoltarea gamei de produse adresata clientilor tai, dar si prin idei si consultanta de crestere a vanzarilor si atragerea unui public consumator mai mare. 

Intelegem specificitatea nevoilor tale, livram mereu rapid si suntem flexibili – totul pentru ca vrem sa iti fim cu adevarat parteneri, nu doar furnizori.

Productie

Cinar Food Production este cel mai cunoscut producator de shaorma de pui si de vita din Romania, prezent in piata din 2008, cu o gama variata de produse de inalta calitate, care au la baza materia prima provenita din abatoare cu un nivel ridicat de siguranta alimentara si calitate, auditate si acceptate prin procedurile noastre interne de selectie de furnizori. Astfel, garantam livrarea la cele mai inalte standarde europene.

Kitchen

Cu preturi competitive si o gama de produse construita dupa topurile celor mai cerute echipamente din industrie, Cinar Kitchen este partenerul afacerilor din zona HoReCa.

Oferim toata gama de aparate, ustensile si accesorii necesare echiparii bucatariilor profesionale ale afacerilor din zona HoReCa. De la consultanta in alegerea echipamentelor necesare afacerii tale, pana la montajul acestora, suntem aici pentru a ne asigura ca totul decurge cum ti-ai dorit. Aparatele noastre respecta cele mai stricte standarde de calitate si siguranta.

ro_RORomanian